Kantyny i restauracje pracownicze

Na współczesnym rynku pracy, na którym to pracownik dyktuje warunki zapewnienie mu komfortu staje się kluczowym aspektem przyciągającym potencjalnych kandydatów do danej organizacji. Jedną z kluczowych atutów wpływających na ich dobre samopoczucie w miejscu pracy jest dostarczenie smacznych, zbilansowanych i zdrowych posiłków. Nasza firma pomaga spełniać pracodawcom te oczekiwania poprzez oferowanie kompleksowych usług gastronomicznych, skoncentrowanych głównie na kantynach i stołówkach pracowniczych.

W ramach naszego konceptu restauracyjnego nie ograniczamy się jedynie do podawania posiłków. Oferujemy pełny zakres usług – od przebudowy i aranżacji przestrzeni, przez dostarczenie odpowiedniego wyposażenia, aż po profesjonalne zarządzanie restauracjami pracowniczymi. Wszystko po to, by Twój lokal stał się miejscem, gdzie pracownicy chętnie spędzają przerwy i korzystają z bogatej oferty gastronomicznej.

Dbamy o najwyższą jakość, różnorodność i niepowtarzalny smak serwowanych przez nas potraw. Dzięki pasji i zaangażowaniu naszego zespołu, prowadzone przez nas kantyny i stołówki pracownicze stają się miejscami, które nie tylko zaspokajają podstawowe potrzeby żywieniowe pracowników , ale również dostarczają niezapomnianych doznań kulinarnych.
Nasza ekipa składa się z prawdziwych pasjonatów kulinariów oraz profesjonalistów w dziedzinie usług gastronomicznych. Współpracę z naszymi klientami opieramy na budowaniu trwałych i partnerskich relacji biznesowych, opartych na wzajemnym zaufaniu, szacunku i efektywnej współpracy. Dążymy do tego aby nasze stołówki pracownicze były przestrzeniami, gdzie kultura, smak i profesjonalizm spotykają się na co dzień.

 

  • 6 kantyn pracowniczych
  • 2000 pracowników
  • 46 mln rocznego obrotu

SAMSIC BISTRO: Tworzymy Wyjątkowe Doświadczenia Kulinarne na Miarę Twoich Oczekiwań

Oprócz podstawowej misji dostarczania pełnowartościowych i zbilansowanych posiłków, staramy się aby zarządzane przez nas stołówki pracownicze i kantyny stały się przestrzenią, gdzie tworzą się relacje, rozwijają się rozmowy biznesowe i budowane są zespoły. Dlatego przykładamy ogromną wagę do stworzenia przyjaznej atmosfery w każdej z naszych lokalizacji.

Przez lata działalności zdobyliśmy szerokie doświadczenie, które pozwala dostosowywać nam usługi gastronomiczne do indywidualnych potrzeb każdej organizacji.

Inwestujemy także w ciągłe szkolenia naszej kadry. Wierzymy, że doskonała obsługa oraz smaczne potrawy to efekt połączenia umiejętności, wiedzy i pasji. Nasz zespół regularnie uczestniczy w warsztatach kulinarnych oraz warsztatach managerskich co przekłada się na innowacyjne menu oraz doskonalenie zarządzania restauracjami pracowniczymi.

Staramy się, by każda osoba odwiedzająca nasze stołówki pracownicze czuła się wyjątkowo, wracając do nas dnia kolejnego z prawdziwą przyjemnością.

Co nas wyróżnia?

Naszym Klientom zapewniamy nie tylko wysoką jakość usług, ale również zarządzanie restauracją na najwyższym poziomie dzięki:

  1. dedykowanemu szefowi kuchni,
  2. doświadczonemu managerowi,
  3. otwartej komunikacji z klientem,
  4. menu oraz standardom restauracji szytym na miarę,
  5. badaniu preferencji i oczekiwań pracowników korzystających z kantyny,
  6. profesjonalnemu marketingowi,
  7. wewnętrznym systemom kontrolom jakości,
  8. zdywersyfikowanemu łańcuchowi dostawców,
  9. wysokiej jakości i niepowtarzalnemu smakowi serwowanych potraw,
  1. dedykowanemu kierownikowi regionu.